Щось Вище

Щось Вище надає нам спокій,
Веде по стежці щастя, ллється грою,
Щось Вище каже зАвжди :"Мрій..!"
Бо загадкові думи звЕли нас з тобою.

Щось Вище надихає кожен день,
Дає нам змогу йти і щось творити,
І відростають крила та зникає тінь,
Щось Вище надихає просто жити..

Велика сила, що таїться в нас,
Тільки й чека, щоб ми її відкрили ,
Їй не підвладні непогода й час,
Вона штовхай нас до "Ми зуміли!"

Щось Вище надає нам радість,
Любов, мов ясний феєрверк у небі,
Показує, що має певну святість,
І головне..існує там..-у тОбі.


Рецензии