Поряд

Із шовку стежка зшита вже,
Що містить щастя до фіналу днів,
Годинні теплі думи..й потім ще,
ЗдійснЕння всіх завітних снів..

І пізнавала, що ж то, дійсно, щастя,
Коли пульсує серце вкрай,
Нарешті я забула про ненастя,
Побачивши життя безпечний край..

Та я бажаю відчувати погляд,
Щасливий..як і мій тепер,
Так, я бажаю бути завжди поряд,
В оточенні щирих очей..тебЕ.


Рецензии