262. Моя Украйна

         Ти що,захворіла,моя Україна?!
         Навіщо погрім робиш в серці своїм?!
         І деж ти взяла скільки,злого народу?!
         Що все розбиває,знищаючи дім,
         Та топтчеця зграями в серці твоїм?!

         Що хочуть,в Європу?То хай мерщій їдуть!
         А треба культуру,то з себе почнуть!
         Хто хоче у Штати,то їх теж там ждуть!
         Лише роздрібнивши тебе,моя гарна,
         Покоя у серці своїм не знайдуть!

         Їм треба в Європу?Та двері ж відкриті!
         Бери загран паспорт та їдь заробляй!
         Як мариш культурой,з себе починай!
         Брати,хто вас зводить-"Бери та вбивай"?

         Навіщо трощити бруківку,та хати?!
         Що хочите ви цим,в країні міняти?!
         Що треба для вас,секс паради із геїв?
         Штрих коди та чипи на тіло синів?!

         І хто вас уважить?Розрушений Київ?!
         А потім ще лаїте в серці братів!
         Навіщо війна тобі,братній народу?!
         Ти лише в руїнах,залишиш свободу!

         То все каламутять,Америки гроші!
         Що в очі порядні,та дуже хороші!
         Вона в твоїм домі,твоїми ж руками,
         За гроші все знищіть,та вас із братами!

         Не треба війни твоїм дітям й онукам!
         Щоб серце не краялось їхнім розлукам!
















         















         


Рецензии