абоненту

абонент поза зони досяжності,
навіть  з включеним телефоном,
може я помилився номером,
бавлячись сніжним комом,
клубочком з шерстяними нитками.
все частіше плести вузли
і розплутати їх ми зможемо,
будь ласка, скажи, коли.
Як не вийде з нитками цими
То давай зі шнурів телефону
Зв’яжемо, щоб побавитись
Ще, не глузуючи.
Хоч навколо шиї.
Аби поряд, так буде повітря.
А мені би хоч стати вітром
що з тобою поряд віє.
А коли я піду до дому
Знов не знаю, може назавжди
Абонент мій буде знову
Поза зони досяжності.


Рецензии