Апорiя

Чи зможеш ти мені сказати,
Як широко закрити очі,
Як уві сні, тільки, не спати,
Сонячні ловити ночі?

Ніби, твій живіт - садочок,
А в ньому лиш одна рослина.
Для неї не існує долі,
Назвемо її - апорія.

В твоєму "так" - суцільне "ні",
У білих буквах - чорні цифри,
І зовсім це не від брехні,
А найскладніші в житті шифри.


Рецензии