Ж ночий рекет

Прийшла жінка на обід
Трішки підкріпиться,
Глядь, а в ліжку дивний слід
Й гола молодиця!
Закипіла в жінки стать.
Дригнула повіка.
Заходилася шукать
Кругом чоловіка.
Шафу важко відсуває,
Мацає шпалери,
Ненаситцю гучно лає,
Та нема холери!
Геть задихалась шукати,
Схопилась за груди,
Та й шепоче: "Де ж він, клятий?
Підкажи, паскудо!"
Молодичка ж свою ручку
Наставля з проханням:
"гаманець ваш та обручку
За моє зізнання!"
Жінка люто: "Ну ж гульвіса,
Заробив рахунок!
Ось обручка - на до біса!
То його дарунок!"
Одяглася молодиця,
Навар заховала,
Стала в дверях, як годиться,
І чесно сказала:
"Знай же, що в твоїй турботі
Фантазії винні:
Чоловік твій - на роботі.
...Ти вже третя нині".


Рецензии