Евромайдан - I UA

Апокаліпсис настав для чумної влади,
Я не їв, а ти не спав – вартували зраду,
Зраду чемних ворогів з прихистком мандату,
Чи запізно ти здійняв голову чубату?

Чи запізно, любий мій, темний мій народе,
Гідність ти відчув свою, силу і свободу?
Довго, довго, довго ми, безсловесні тварі,
Те ярмо своє тягли, та із уст ні пари...

Та скінчилася війна, зараз – наш час миру,
І кмітливі, і малі – долучайсь до виру!
А у вирі цих подій – голови не шкода,
Зараз – єдність, зараз – мир, гідність і свобода.


Рецензии