Не напишу, не дорiкну

Не напишу, не дорікну,
Сама в собі я онімію,
сама в собі перегорю,
перетужу, переболію.

Я вам довірилась. Простіть!
Так, як нікому і ніколи,
Я вас любила лише мить,
на все життя цей біль і спомин.


Рецензии