Вичаклую зелом...

* * *
Вичаклую зелом
Килим цієї ночі.
Тіла твого хмелем
П'яною бути хочу.

Танець твоїх рухів
З розуму мене зводить.
Дотиком, зором, слухом
Пристрасть вже верховодить.

Що буде завтра - леле!!!
Може, і серце - в клоччя.
Тільки п'янить зело.
Тільки блищать очі.


Рецензии
Гарно, еротично!
:-)

Валео Лученко   25.03.2014 13:32     Заявить о нарушении