В глибинах

В глибинах не спокійних снів,
На дні зажмурених очей,
Ведіння вже минулих днів,
Примари зоряних ночей.

Відлуння колискових слів,
І місяця вогняний ніж,
Лагідний материнський спів,
Із сяйвом місячним змішаэ ніч.

Сліди дитинства попереду нас,
Хмільної юності несем печать,
Вступаэш в новий день як в перший клас,
Хоч за плечами декілька десятиріч лежать.


Рецензии