Поп л любов

Як тепер буду я називатися?
Ніде серцю від болю сховатися.
Розмальована,яскраво квітковая,
Після тебе звільнюсь достроково я.
Що бажаєш?Загину від сорому.
Розглядаєш і бачиш у голому.
Тіло прагне,душа розривається.
Тільки попіл любові лишається.


Рецензии