Мечта. Украинский язык 16. 12. 1991г. Кн. 23

16.12.1991г.   Данилюк Д.Е.   №23.

Колише, колише, як вітер надії,
Для тебе з джерел я води принесу.
Щоб ти росказала мені свої мрії,
Як счастє, збивала зі мною росу.

Купалися в веснах, піснями зозулі,
А я ті пісні всі з тобою ділив.
З зірок виливав золоті собі кулі,
По стежкам   твоїм, я їх знову губив.

Найди хоч один золотий той кружечок,
Він зразу тебе заворожить навік.
Тебе проведе, до святого в ріжечок,
Любимий тобі на земл! чоловік.


Рецензии