Вогонь самотностi

Я замерзаю у вогні самотності,
сама собі брешу, що не одна,
це так по моєму ховатися за маскою творчості,
а у ночі витягувати із душі ножа...

Я впевнена це не назавжди.
але життя уже триває,
а ми весь час шукаємо десь правди,
та самотність у ночі всю тебе обвиває...

Тебе з середини назовні розриває,
а поряд нікого немає, нажаль немає...

Я замерзаю у вогні самотності,
шукаючи у серцях людей безтурботності,
а всеж зупиняюсь перед дверима секретності,
такої життєвої невідворотності.


Рецензии