Воспоминания

Шалений вітер сніг здіймає,
Гілки тонесенькі ламає,
Гуде понад старою стріхой,
Перекликається з вовчихой...

Мороз гуляє з гострим списом,
Стара хатинка перед лісом,
У вікна морок зазирає,
В хатинці свічка догорає...

У полі - снігу білі ситці,
Дитинство спить на теплій пічці,
Горить лампада за стіною
Перед іконою святою…


Рецензии
Cпогади Вашi, Раiсо Васильовна, дуже добрi!!!! Навiяло i менi теж!!!!

Татьяна Николаенко Жар-Птица   31.01.2014 14:44     Заявить о нарушении