***

Десь на дні в моєму серці,
Ллється ніжний голос твій.
Ти вогонь душі моєї,
Ти той образ моїх мрій.

Ти зітхання, ти кохання,
Що буває раз в житті
Хай не зійде вранці сонце
Сонцем сяєш ти в душі.

І мені вже однаково
Чи то день, чи ніч то вже
На душі мені чудово
Серце пломінь збереже...







Замітка!
Пломінь-це вогонь (тобто кохання).


Рецензии