к 8 марта

Не мають слів мої вуста
Таких, що в змозі описати
Якою є твоя краса...
Та спробую їх відшукати.

Твоя краса немов струмок
Блистить на сонці променистім
Серед рожевих пелюсток
В квітчастім запашнім намисті.

Твоя краса, як небокрай:
Безмежна, тиха та простора.
Весела мов весняний гай
Сумна, як зимова діброва.

Твоя краса з морського дна
Мене підніме та врятує.
В душі моїй вона одна.
Лише вона мене лікує.

Не мають слів мої вуста.
Та має серце що сказати:
Дозволь тебе, моя Краса
Зі святом щиро привітати!!!

2011


Рецензии