Из Жизни Майдунов. Вдалий Жарт Майдунихи!

Приходить з майдану , колишня поп - співачка Лыжичко , в київський магазин піротехніки , і каже : - дайте мені спецкостюм , захищає від вогню . Продавець відповідає : - такі костюми , продаємо тільки справжнім пироманам , з відповідним діагнозом , і за довідкою від психіатра ! - Так у мене довідка від психіатра є ! - Так , але у вас інший діагноз , ви не пироманка ! - От і мені так заявили на майдані , що я не пироманка , але за базар , вони так сказали , все одно доведеться відповідати ! Я прошу вас продати мені все - таки , такий костюм ! - Вибачте , не маємо права , справжні піромани , і нас, і вас не зрозуміють ! - Так що ж мені робити ? - Ідіть до пожежників , може вони дадуть тимчасово , напрокат ! - Так я була вже у них , і вони мені теж відмовили ! Сказали мені , що задолбались вже , наші підпали гасити ! І додали : майдуниху - геть ! - Ну і ми вам нічим допомогти тоді не можемо ! - Так що ж мені робити тепер ? - Ну що - що , ясно що ! Вам залишилося тільки за базар відповісти ! - Так я пожартувала ! - Ну так , вдало , чо !!!


 В  ПЕРЕВОДЕ  : УДАЧНАЯ  ШУТКА  МАЙДУНИХИ !.....
 ----------------------------------------

 Приходит   с   майдана  ,  бывшая   поп -  певица   Лыжичко   ,  в  киевский   магазин   пиротехники  ,  и  говорит  :   -   дайте  мне    спецкостюм  ,  защищающий   от  огня  .   Продавец   отвечает  :   -   такие  костюмы   ,  продаём  только   настоящим   пироманам  ,  с  соответствующим  диагнозом  ,  и  по  справке   от  психиатра !    -    Так  у  меня   справка  от  психиатра   есть !    -    Да  ,  но  у  вас  другой    диагноз  ,  вы  не   пироманка  !   -   Вот   и  мне   так   заявили  на  майдане  ,  что  я  не  пироманка  ,  но  за    базар  ,  они  так  сказали  ,  всё   равно    придётся  отвечать !   Я  прошу  вас   продать  мне  всё - таки  ,  такой  костюм !   -   Извините  ,  не  имеем    права  ,  настоящие  пироманы ,  и    нас    и   вас   -    не  поймут  !  -  Так  что  же  мне  делать  ?   -   Идите  к  пожарным  ,  может  они  дадут  временно  ,  напрокат !   -   Так  я  была  уже  у  них   ,  и  они   мне  тоже  отказали !   Сказали  мне  ,  что  задолбались   уже    ,   наши  поджоги  тушить !   И  добавили  :   майдуниху    -   геть !   -    Ну  и  мы  вам  ничем  помочь  тогда  не  можем !   -   Да  что  же  мне  делать - то   теперь  ?   -    Ну   что  -   что  ,  ясно  что  !    Вам  осталось  только   за  базар   ответить  !   -    Так  я  пошутила  !   -   Ну   так  ,  удачно   ,  чо   !!!

 


 


Рецензии