***

Затрымай мяне. Чуеш?
Вазьмі маю руку ў свае, не адпускай...
Абдымі мяне. Бачыш?
Я сумую. Мне проста цяпла не стае...
Прабач мне Знаеш?
Згубілася ў жыцці. Згубіла
Жаданне быць
Не маючы дарогі да цябе...
Азірніся назад...
Адчуваеш?
Я забылася  сказаць,
Што хачу  быць з табой назаўсёды...


Рецензии