Дух

Болить за неньку моє серце
Болить й Шевченка - воно мертве
Воно кричить скрізь темні небеса
Вічний вогонь в очах - він не згаса

Не продавайся - тут твоя земля
Ти козака люби - не москаля
Почуєш дикі,сильні голоса
В наших серцях лунає - революція

Наш сильний дух - кийками не прогнати
Гаряче серце кату - не зломати
Не помінялося нічого з того часу
Ми за свою землю
За посмішку дитячу


Рецензии