***

Д. Р.
Ты просіш, каб спявала калыханку
Табе, як дзіцёнку, які капрызнічае і не кладзецца спаць.
Ты хочаш быць свабодным і незалежным,
Быццам маё каханне мае ланцугі і не пускае пагуляць.
Ты спачатку адбіраеш маю душу,
А потым выкідваеш, бо нацешыўся.
І мяне ты называеш дзіцем?               


Рецензии