Сонет 488 За Гармонию в природе

(На украинском языке)

Закрижила, завиріла
врешті-решт вона - зима!..
Ковдрою снігів укрила
нашу землю всю сама!..

Дякуємо за погоду!
Взимку буде хай зима!
Не роби, Природо, моди, -
хай панують холода.

Рік Новий - в "осінню пору"...
Де ж це бачено коли?!
Це ж яке дитяче горе...
Ми - щасливими ж були.

Хай повсюди й повсякчас Гармонія пребуде!
Не було щоб літо взимку, мов якась приблуда.
                29.01.2014


Рецензии
Занятный язык... Ваши сонеты о природе - как яркие свидетельства о конкретной погоде.

Искус Соблазнов   29.01.2018 18:13     Заявить о нарушении