***

                М. П
    Мы не блізкія і не сябры,
  Мы проста “як быццам знаёмы”
 Што, мабыць, калісьці былі,
 У  іншым жыцці, падсвядома…
 На справе – чужыя зусім  У думках, у марах, у сэрцы.
Пяшчоту мы дорым другім,
Самім жа – пустое месца…
Пры сустрэчы – нахіл галавы,
 Хуткі позірк на твар і долу…
  Мы не блізкія і не сябры.
  Мы проста
  “ЯК БЫЦЦАМ ЗНАЁМЫ”.


Рецензии