Соям

Соям дисэм ышанырсын микэн.
Ышанмаска эллэ сэбэп бар.
Сабырлыгын житсэ чыдарсын ла.
Бар нэрсэнен иге чиге бар.

Жир шарынын гына чиге юк бит.
Тигез тугел бит ул, тугэрэк.
Мэхэббэттэ торле була бэгърем.
Яратканнар яши тэгэрэп.

Биктэ читен инде ялгызларга.
Елмаю бит узе бер булэк.
Сине соям дигэн берэулэре.
Хярвакыт яннарында кирэк.

Союнендэ тэме торле була.
Эгэр сойсэн - тик баллы ширбэт.
Яратканы, ашап туймас кебек.
Эчкелтем булсада, бер хикмэт.


Рецензии
РЭХМЭТ ЖИМЕШЕМ)))))))))))))))))))))))))

Рябина Хат   02.10.2014 16:13     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.