Кращим будь, про зло забудь!

Чи можна знову оступитися?
Ти поміркуй над цим добряче,
А краще про таке замислитись.
Бо серце може заболіти гаряче.

Ти для початку все з життя згадай.
Все неприємне, що було в твоїм житті.
Ті кляті зради, які залишив ти у забутті.
Згадай усе, згадай усе так точно.
Так ясно все згадай, без усіляких запитань.
Ти постарайся,  пригадай.
Благаю я тебе, ти тільки-но не помирай.

Як нам було раніше легше жити.
Та зовсім часу,як не вистачало
Про щось серйозне нам тужити.
На гульки часу, нам завжди бракувало.

Раніше ми щирішими були
До друга ліпшого свого.
Тепер про щирість ми забули
І друга не маємо ми навіть одного.

В дитинстві не знали ми
Про справжню ту життєву зраду.
Тепер синонім цьому слову "ми".
І майже кожен такій правді радий.

Раніше не було так часто чутно
Брехні від кожного із нас.
Тепер же кожен із нас мутний
Збрехати можемо ми хоч на раз.

Чи можемо тепер ми в когось вірити?
Чи може вірити у щось чи комусь?
Чи може серце знов від почуттів бриніти?
Всього цього ми так лякаємося чомусь...

Невже так важко знову вірити у щось?
Невже так важко знову довіряти комусь?
Ми всі в жахах свої на мертво втопились.
Втопились так, що з клятим всім змирились...

А час, а час він швидко так збігає
І в кожному надія на любов все помирає.
Вона, як вогник свічки тої, слабка така
І хоч слабка, але вона останньою згасає.

О Люди, людство все Земне!
О скільки можна зла робити?
Та ближній тій людині
Яку не в змозі ви любити.
Вона того не варта.
Для вас це марна трата.

Я закликаю всіх людей у світі
Подарувати кожному,
якомога більше доброти.
Та пам'ятати доброти тієї миті.
І цінувати навіть їх тоді,
Коли один ти і на самоті.



© 30.01.14 17:17


Рецензии