Ти саме той

Лиш тільки ти мені даруєш
Натхнення, радість і любов,
Коли ти поруч, ти чаруєш,
Чаруєш мою душу знов і знов.
І я нікому не дозволю
Відняти сенс мого життя.
Ти чуєш, що тебе ніколи
Не відпущу від серця я.
І хай там що.
Знай тільки тебе.
На протязі всього життя,
Ти чуєш?
Тільки. Тільки тебе з собою поруч бачу я.
І не потрібна зірка з неба,
Не хочу жодних я скарбів,
Я лиш до тебе серцем лину.
Ти саме той.
З найкращіх снів.

10 августа 2013


Рецензии