Хронологiя подiй на Майданi в Киeвi

На Майдані весело, на Майдані спів,
На Майдані плачно, бо побили всіх.

На Майдані йолка стала на крові.
Влада рапортує, що вони праві.
 
На морозі в Києві Герої стоять --
Вийшли патріоти гідність захищать.

На Майдані в Києві стали барикади
Й намети холоднії – то Героїв хати.

На Майдані віче, мільйони людей.
Весь Київ хвилюється, мов вулик гуде.

Налетіли беркути, тітушки, менти
Пики їхні в масках, як тії чорти.

На Майдані горечко, на Майдані смерть,
Є і закатовані, в відділки заперті.

На Майдані кулі, Київ у вогні.
Таке не присниться і в страшному сні!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.