Брат брата...

Брат брата в війні убиває,
Страждає знедолений люд,
Та уряд це все не лякає,
Верхи лиш команди дають.

Задурені гинуть вкраїнці,
В брехні потопає земля.
І це не пече керівництво -
Воно наблюдає здаля.

Воно не шукає з народом,
Домовленності - навпаки...
Зникають, мов кануть у воду,
Відважні, стійкі козаки.

                січень 2014р.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.