На Майданi в Киeвi

 

На Майдані в Києві патріоти
Виборюють Україну від босоти.
Що п’ють нашу крівцю, їдять гроші
І співають пісеньки - ми хороші!

І раби продажнії в казки вірять,
Беззубії репетують: «Цар наш Вітя!».
Сабодан у Лаврі б’є у дзвони.
І малюють із злочинця там ікони.

А «святий» тим часом зізвав беркут,
І гримлять у Києві «фейєрверки».
Хижі птахи в памперсах, як фашисти,
Б’ють Героям голови, поки тріснуть.

Заробляють нелюди отак гроші,
Бо у них є діточки десь хороші.
Закатують майданівця – нагорода.
Та не змиють вони крові з свого роду.
28.01.2014р.


Рецензии