Революц я

Майорять прапори і тривожно посвистує вітер...
Моя рідна земля... Знову й знов проливається кров
Украіно, поглянь, на Майдані стоять твоі діти!
Нас усіх об'єднала безмежна до тебе любов

Молоде покоління, майбутнє моєї держави
Прагнуть жити, як всі без корупції, болю і зла
Схаменись, мій народ! Невже крові пролитоі мало?
Бо ж повстання нікому із нас не принесло добра...

Революція... Знов. Нам до болю знайоме це слово
Уже вкотре усі покоління ідуть на Майдан
Скільки крові пролито за нашу з тобою свободу!
Скільки зрошено сліз за наш мир і за небо без хмар!

Українці, брати, не потрібно нам кровопролиття!
Наша ненька Земля уже вдосталь напилась іі:
Крові дочок, синів, і дітей, ще ні в чому не винних
Я прошу зупинитися ради своєі землі!..


Рецензии