Чи?..

Скуйовдити волосся світлий дим,
Ключиць торкнутись кінчиками пальців…
Чи ти змогла б залишитись із ним
І ні на що проте не сподіватись?
Чи в цьому герці розуму й чуття,
Коли авансом надано святиню,
Тобі ставало б часу на життя,
Нових рядків стрічки нестримно сині?
Чи дотик цей не вбив би, наче струм?
Чи ти сама не вбила б необачно,
Його собі забравши тихий сум,
Крикливий свій залишивши, невдячна?
Чи щось було б, очей його окрім,
Важливим після всіх твоїх прострацій?..
Скуйовджений волосся світлий дим,
Фарфор ключиць під кінчиками пальців.

29.01.14


Рецензии