Злим вовкам

З поглядом виючим мовчки,
Дави не тварину нещасну, а злість!
Приховуй потреби вовчі,
І знищуй свою кровожерливість.

В овечій шкурі мир, простота...
Вовчий інстинкт убиває подібне -
Жадна хижацька натура ота,
Жалюгідне те серце і бідне.

Неважко слабкіших їсти,
Важче змінити природу:
Мисливське серце на чисте -
Камінь зла на коштовну породу.


Рецензии