Откровення

Хочу сказати,та хто ж це почує
Мої емоції ніхто не відчує
Що то було?Що дало мені знак?
Я б відповіла,та не знаю як.

В моїй голові ,безліч грязних думок
Не повторю я чужих помилок
Глянь в мої очі-там глибина
бездна,провалля і пустота.

Холодність рук,кажуть серце гаряче
Повільно йде час,я чекаю терпляче
Ті хто колись були вірні мені
Тепер залишили мене в самоті.

Пишу це все,все без смислу,без теми
Прошу,зніми це прокляття із мене
Сонячні бліки,сірі тумани
Не залікують душевні рани.


Рецензии