***

Тільки ти відкриєш мені очі,
А до тебе їх не було взагалі
Жаль, не тільки серед ночі
маєш ти на мене важілі.

час іде, віка минають
ліпше би не було, як вважаєшь?
і в моєму домі більш за мене,
о тобі думки бувають.


Рецензии