Усвтцмстабльностнема

У світі цім стабільності нема.
Усе тече, міняється невпинно.
Тож не противмось людоньки, дарма,
Бо ми від сущого лише одна краплина.
В процесі трансформацій, зрушень, змін
І наш маршрут означений пунктирно.
Отож, вперед. Поки не зборе тлін
Ступаймо і розважено, і мирно.
Якщо ж хода невпевнена, хитка
І тягне надто вбік від магістралі,
Життя під зад відважить так пенька,
Що від прискорення нагріються сандалі.
І перервавши десь на хвильку біг,
Захеканий збагнеш, певне, вдесяте:
Щоб не напружувати надто часто ніг,
Не треба головою гальмувати.


Рецензии