Сонет

В житті–бутті ми прагнемо пригод.
І розвиваєм здібності в таланти.
З переліку традицій, звичок, мод
Не ліпші обираєм варіанти.

Не переймає надто нас журба,
Задума обминає лівим боком
І час, коли розквашена губа,
Або ж підбите так ефектно око.

Усі подібні прояви буття
Не надихають нас на каяття.
Ми зачаровані життєвим небокраєм.

Бо з тим, що нам несе прийдешня мить,
Як би його усуї не цінить,
Ми мудрості по краплі набуваєм.


Рецензии