Ф лософське

Ми линемо весь час у майбуття.
Звичайно ж, особистими шляхами.
Невпинно підкидає нам життя
Сюжети то комедії, то драми.
Не завжди роль в тих дійствах до снаги,
Бува дратує дивна режисура.
І до тремтіння лівої ноги
Доводить декорація похмура.
Але ж і тим привабливий процес
Пробіжки нам належної по праву,
Що плавно переходить справжній стрес
У натуральну циркову виставу.
Адже постійність давній привілей
Могильних плит та іншого каміння.
Отож, вперед! Хай рух невпинний  цей
Кріпить до виживання наше вміння.
І будьмо вдячні вдень і уночі
Державній телевізії та пресі,
За те, що, дійсно, справжні циркачі
Нас розважають в миті наших стресів.
Без цього значно важче було б жить.
Але чому палким бажанням влади
Більшість осіб заклинюється вмить
На довгий час у стані клоунади?
І як реклама пасти  „бленд  а мед”,
Дзвенить в вухах вся сутність політична.
І благ мішок нам даний наперед,
Лиш донеси...словом, картина звична.
Отож, на примітивний розсуд мій
Для реставрації всіх мозкових клітинок,
Численних від політики месій
Пора послати чемно... на спочинок.
Нехай і ми спочинем від дурні,
Започаткуємо месіям нову моду:
Не розгортати ігрища брудні,
А, піднатужившись, робить щось для народу.


Рецензии