Чому ти не моя эстрадная песня укр

1Чому
Сумна така
Ця осінь
Тебе
Я згадую
Всю ніч
Чому
У серці ти
Ще досі
Мене
До себе ти
Поклич
Я знаю
Почуття-лишились
Я вірю
Що минуть дощі
Як вперше
Ми з тобою
Зустрілись
Ти пригадай
Що я сказав тобі
пр
Чому холодна ніч така?
Чому не чути солов^я?
Чому у серці -ти одна?
Чому не довга ця весна?
Чому розтанув перший сніг?
Чому завжди у снах моїх?
Мені потрібна -тільки ти
Бо я кохаю -назавжди
2Чому
У неба
Щастя просим
Але
Зітхаємо
Завжди
Тобі
Дарую
Білі роси  (А ти у мене в серці досі)
Як спогад
Ранньої
Весни
Я знаю
Що життя триває
Я вірю
Почуттям своїм
Назавжди
Я тебе- кохаю
Хоча -ти щастям стала
Не моїм
пр
Чому холодна ніч -така?
Чому де радість там журба?
Чому у серці -ти одна?
Чому не довга-ця весна?
Чому  розтанув  перший сніг?
Чому сказати -я не зміг?
Мені потрібна тільки ти
Бо я кохаю -назавжди!!!!!!!!!!


Рецензии