Блондинка

Захотіла береза блондинкою стати.
Фарбу купила, підібрала момент.
Так важко було у черзі чекати -
Хотілося швидше красивою стати!

І ось перукарка питає: "Хто наступний?"
Виходить за двері останній клієнт...
Береза сіяє: мрія доступна!
Шикарна і модна! А може ...підступна?..

Але сміливо за поріг вона ступила,
І до дзеркала граційно попливла...
Вже від щастя повиростали крила...
Сидить, чекає. У мрію задивилась...

А тим часом її і фарбують, і миють -
Буде стильна і біла, як та зима!
Тільки листочки чомусь багровіють...
Вицвітає зелень, раптово рудіють...

З'ясувалося, що в берези алергія,
І з приходом довгожданої зими
Наша кралечка зовсім ...облисіла.
А такою гарною бути хотіла!..

Не беріть із неї прикладу, дівчата,
Бо свою красу потрібно шанувати.


Рецензии