А по хаты витёр грае!

Чы, мо, Ангил вжэ в фиранцы…
Гэто ш нада! ДоИХрафСяк, блин, Сякайло с чырпаКамы Ш!

Чырапка Ж ныма вжэ навыть
Гондэ во в Кажана праМА Й.
И но кажуть Шам Бук Ната гэтый Шамы  з БукХенВальд дэсь.

Да, такая жытка наша,
Шо до мамы й ны й нога ж вжэ б.
И но Жебам всекХых масцив я б масцив но гондэ салКаф.

Бач но, бач ш но ш на мышка во ш.
Мы ш ны й ф хатцы ны й з горшкамы вш.
Гид мий но з динаТуРаты ш
Да в тыши но радь шось матцы й.

От з Бишкека нам ш фси кекав.
Ты но грайСИК с Кискы млекХом.
А на пальцях шо за кака?
Да ны нада! Фсэ норМАЙно.

Ведь до нас ны й дотыкХафСя Ж
А ны й Жаба з ЖабынятьМЫ Й.
А ни на ДолгиНавск тракти Ж
В пасаТижы а ны Ж ВасьКУ СЬ.

От тыпэр но й вава й з вавмы й.
А ты й вмый соби хоть задниц.
То да сё да Тодор с Пэкач
Вам щэ й зубкы ш фсе зайЛейЧайТ.
Ну, а Гэто всэ спуВалы з оспы бадЖан тараканы ш.

...от кому трэ благодарносць
За усэ, шо гондэ маю.
Ну, ны с фото вылыть раптОМ
Королёв Спартак прыд вамы й. В КурСку быв ворожу стаю
Командир увзвода Ваныч.

Эх! Да дэ скиль повырТаютьць
В поваров дидка до й кашыц...


Рецензии