К шечка ноч

Її серце на снігу холоне,
Ніжність дотику вмирає на очах.
Ранок спить у неї на губах.
Своє серце лиш до нього горне.

Вона іде в полон його кохання,
Він манить різкістю своїх очей.
Вино з троянд народжує бажання,
Залишились нещасні очі із ночей.

Знову чорне покривало ночі.
Дикі губи мерзнуть в темноті.
Чорна кішка, чорна ніч - єдині.
Ніжаться янтарні очі на тобі.

Серце кішечки муркоче в  насолоді,
Б'ється ритмом поцілунків зимніх.
Гострі кігті дико рвуть, блаженно,
Лишаючи у пам'яті нічні думки смертельно.


Рецензии
Добрая старая украинская мова...

Владислав Швец   14.02.2015 10:42     Заявить о нарушении