Чи маю право?

Чи маю право далі жити?
Ті три хвилини поховать?
Кохати, дихати, ходити,
чи маю право не мовчать?
Чи пройде біль мого кохання,
чи будуть прощені гріхи?
Чи хтось пробачить розставання?
Пробачить раз і навіки?
Чи маю досі якусь ціну,
чи померло все у мені?
Скажи, Всевишній, що робити,
будь ласка, підкажи мені...


Рецензии