***

Вчимося жити на майдані,
Вчимося жити на війні.
Всі кольори  тепер безбарвні,
Всі кольори тепер в вогні.

Це не загальна істерія,
Не просто масовий психоз,
Розбиті і надія й мрія.
Вселюдський безконечний крос.

Вчимося жити в барикадах
В червоно-чорних прапорах,
Довідуємось в чому правда
І у чиїх вона руках.


Рецензии