Елга ага

ХЭМЗЭ АРСЛАНОВ

ЕЛГА АГА

Елга ага,
Яр  ишелеп тошкэн,
Суда ята агач кэусэсе,
Вакытсыз озелгэн гомеркэе,
Бик килгэндер анын усэсе.

Агач ике яаны тоташтыра,
Жэяулелэр йори остеннэн,
Кавыштыра кмчен нашыйкларны,
Юк берэунен анда сортенгэн.

Су – тормыш чыганагы, ни гажэп,
Миhербансыз булган агачка,
Э ул упкэ тотмый, кочкан аны,
Хезмэт итэр очен аугачта.


Рецензии