Об йми

Обійми.
Я хочу чути
Лише твій подих,
Серця твого бій.
Обійми.
І ти відчуєш,
Мою любов до тебе,
Мій порив.
Обійми.
Так міцно, як ніколи.
Обійми.
І просто зрозумій,
Що в цілім світі,
Як тебе нікого.
Ти – мій найкращий.
Просто мій.

8 сентября 2013


Рецензии