Заздрiсна Марiя

Байка

Котлет насмажила, битків набила
Наїлась добре і на лаві сіла.
Ви подивіться, як ростуть дома!
Із злістю кинула Марія.—
А тут живеш, копієчки нема.
Для мене такий дім, казкова мрія.

Мораль: Не проїдай життя і не сиди,
Тоді і дім збудуєш ти.
2010р.
               
 
               


Рецензии