Заздрiсна панi

Байка

Свій вік у місті пані панувала
На старість переїхала в село.
Й задумала будинок будувати,
Хоч силоньки уже й мало.
І злість її бере, й гризота:
В могилу зажене оця робота!
Сусідка он сидить собі гуляє,
Не рветься, так, як я, біди не знає.
Не хоче здогадатись пані в тім, --
Давно сусідка збудувала дім.

Мораль від автора почуй:
Що перш ніж заздрить—поміркуй!
2010 р.


Рецензии