Хлiбороб i музикант

Байка

Сміявся хлібороб із музиканта:
Нероба! І не сіє, і не жне!
Йому лиш ноти, опери та канти,
Як трутень на землі оцій живе!
Він тільки грати та співати звик!
Женився хлібороб. А де ж музика?
Бо що ж то за весілля без музик?!

Мораль у байці всім тут видна:
Робота кожного потрібна!


Рецензии