Лист

Адресу маете?

Ми їм відправимо листіку
Шоби читали
Бендерлохі
Оту маляву 
У віршах!
Лунатимуть такі слова:
Нехай не вмрє.
Моя й твоя
Земля!!!
Гєроям Сала
А бикам горілки
Нехай нажруться
Та лягають спати
Ми ж зможемо
Тоді
Україну будувать!!!


Рецензии