Зима смiялася з лiта

Байка


Зима сміялася із літа
Ти подиви, яке дурне.
Нема, щоб землю снігом вкрити,
Воно буяє, все цвіте.
А літо сердилось на зиму:
«Яка ж бо ти сердита і сумна
В твоїх обіймах я загину,
В тобі ж ні крихітки тепла».

Отак і люди гудять, судять --
А всі ж однакові не будуть.
14.10.2010р


Рецензии