Афоризми

Якщо восени прийшла до вас весна -- це стихійне лихо.
Мої гріхи -- моє багатство.
Якщо почуття згоріли -- вигреби й жар.
Від біди не втечете -- наздожене.
Якщо хтось заволодів вашим серцем -- кардіолог тут безсилий.
Не всі божевільні лишаються розуму.
Людина не птах -- все життя літати не може.
Якщо людина вийшла із себе -- повернутися назад тяжко.
Усі хочуть бути мудрими, а старими ніхто.
Зірки не вічні, вони теж гаснуть і падають.
Судять не тільки судді.
Не тільки дитина не вміє говорити.
Модель показує своє тіло, а поет душу.
Обдурити себе легко, тяжко прозріти.
Щастя мов птах: прилітає й відлітає.
Якщо у хаті тісно, не завжди квадратура винна.
Не всі молоді зелені.
Краса мов квітка: розцвітає і в’яне.
Якщо вам підрізали крила -- можна ходити ногами.
Здоров’я, як гроші: є розкидаємо, немає—плачемо.


Рецензии